Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, бяха ми изгорели крките на скоростомера, смених ги и трите, но резултата е незадоволителен.в самия уред ли може да е проблема според вас или в ел. Системата?

Click image for larger version

Name:	IMG_20180107_071544.jpg
Views:	1
Size:	75.0 Килобайта
ID:	2349165

Comment

• А сигурен ли си, че тези крушки, които си сложил за здрави светят както трябва?
      Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
      Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

• всички други неща си светят както трябва при даване на контакт. Уреда си мери както трябва. ще опитам да сложа крушките от оборотомера да видя какво ще стане. Нарва 1.2w са крушките, чисто нови, но знае ли човек какво продават вече

Comment

• Друго си е с Филипс.
          Благодаря, колега!

Click image for larger version

Name:	IMG_20180107_200614.jpg
Views:	1
Size:	96.1 Килобайта
ID:	2349168

Comment

• Понякога леглата не дават хубав контакт и клушката не свети. При мен след дотса проби коя къде дава контакт и дали свети като дам контакт успях да ги наглася.
            Така че не бързайте да хвърляте нови крушки.
            '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
            EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

• Някой знае ли защо 156 и 147 имат джобче вляво под волана (там си държа книжката, талона, карти за бензиностанции) , а ГТ няма? Много странно.

И ако си взема ГТ ще мога ли да му сложа кора с джобче от 147 ?

Eдит: За това говоря -

Иначе сега гледам, че и не всички 147 имат такова. Някой знае ли от какво зависи?
              Last edited by dhtj; d.m.y г., 11:13.
              156 2.0TS

Comment

• Здравейте колеги , какво и каде се намира "датчик регулатор входящ въздух" .Това ми изписа , като грешка на колата ( 147 ts 120к ) .

Comment

• Първоначално публикувано от monie Покажи съобщение
                  Здравейте колеги , какво и каде се намира "датчик регулатор входящ въздух" .Това ми изписа , като грешка на колата ( 147 ts 120к ) .
                  Дебитомер, след въздушния филтър го търси.
                  Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
                  Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                    Някой знае ли защо 156 и 147 имат джобче вляво под волана (там си държа книжката, талона, карти за бензиностанции) , а ГТ няма? Много странно.

Eдит: За това говоря -

Иначе сега гледам, че и не всички 147 имат такова. Някой знае ли от какво зависи?
                    Страшно удобно е въпросното "джобче". Никога не ми е трябвало поставка за чаша в 156-цата (нали това е един от най-големите проблеми на собствениците ), но това го ползвах постоянно. И като видях, че в GT-то го няма беше голяма трагедия. Но пък има поставка за чаши, едно в което се хваща карта за отстъпка на бензиностанция (или дебитна) и отварящ се подлакътник. Е първите 2 са ако не е с навигация, ама третото си е плюс
                    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
                    Alfa Romeo GT Black Line 1.9JTDm 150hp

Comment

• Днес пък като гледах обявите в мобилето видях едно ГТ дето има такова джобче...
                      Много странно, от какво зависи, не знам...
                      156 2.0TS

Comment

• Ми то ако пасва без проблем, трябва само да си го намериш от морга и го сменяш за половин минута.
                        ПС А в ГТ-то ако ви трябва поставка за чаша, то това е в кората на вратата. Ловят се няколко кафета и много леко се сплесква чашата и се държи супер стига да ги сложиш където трябва. Пробвано е многократно.
                        Last edited by ScuderiaItalia; d.m.y г., 06:56.
                        Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
                        Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
                        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Някой знае ли защо 156 и 147 имат джобче вляво под волана (там си държа книжката, талона, карти за бензиностанции) , а ГТ няма? Много странно.

Ако не се лъжа такова "джобче" нямат и първите 147-ци. Моята също нямаше (беше 2001г).

Мисля, че се появява на последните 147 преди фейса (140к.с. жтд) и вече на почти всички от фейсовите 147-ци, които съм виждал.

п.с. Правилно ли разбирам, защото в няколко теми чета, че си решил да взимаш дизелово, тракащо, пушещо и по-малко вървящо от 2.0тс GT
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Истината е, че GT толкова много върви, че каквото и да сложиш там ще пада. Особено дизеловите де

Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
                            Alfa Romeo GT Black Line 1.9JTDm 150hp

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              п.с. Правилно ли разбирам, защото в няколко теми чета, че си решил да взимаш дизелово, тракащо, пушещо и по-малко вървящо от 2.0тс GT
                              Ще видим... да не се окаже 3.2 накрая
                              156 2.0TS

Comment

Ще видим... да не се окаже 3.2 накрая
                                Хах а дано, ама тия не ги карат/продават много по тия ширини
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X